Over ons

Brassière Bodyfashion is in 2013 gestart in Middelharnis aan het Beneden Zandpad 7-D en is uitgegroeid tot de lingerie en badmode specialist van Goeree Overflakkee en omstreken.

De lingerie en badmode hangt overzichtelijk uitgestald en er is met 2 ruime paskamers ook aandacht besteed aan mensen met een handicap.

Voor aanschaf zowel badkleding en lingerie is persoonlijke begeleiding trouwens heel essentieel. Een kwart van de vrouwen heeft nog nooit haar behamaat laten opmeten, zo blijkt uit recent onderzoek van TNS Nipo. Bovendien draagt 70 procent van de vrouwen de verkeerde maat beha. Het lichaam van een vrouw verandert n.l. constant. Advies is om dit zeker eens per jaar te laten nameten. Bij ruim 76 procent van de vrouwen is dat al meer dan een jaar geleden. Het dragen van een verkeerde maat kan lichamelijke klachten met zich meebrengen zoals irritatie en schouder- en rugklachten.

Laura Baart, eigenares van Brassière Bodyfashion, is trots op haar zaak.

Voor jong en oud heeft Brassière Bodyfashion leuke badkleding en lingerie. Wij voeren o.a. de merken Mey, Maryan Mehlhorn, Watercult, LingaDore, DKNY, SYL, Louisa Bracq Paris, Fantasie, Freya, Elomi, Panache en Magic Body.

Kom gerust langs en U wordt vakkundig geholpen bij het maken van uw keuze.